Sunday, May 1, 2011

Moja prva blogerska nagrada!



Eto, došao valjda red i na mene. Skroz mi je drago da se netko sjetio mene i mog malog kulinarskog kutka. Nagradu sam dobila od Nale s bloga Coolinarija. Ova nagradica, kao što već većina vas zna, ima mali zadatak. Trebam napisati 10 činjenica o sebi koje možda dosada niste znali. Pa eto, krenimo.

1. Neispunjena želja još od djetinjstva mi je znati svirati klavir. Sjećam se da smo doma u kuhinji imali bijeli stol na kojem sam olovkom uvijek crtala klavirske tipke i tako u prazno svirala. Da su mi barem kupili onaj mali mali sintisajzer :D, bila bi presretna. Vjerujem da nikad za ništa nije kasno, ali sumnjam da bi sad imala volje učiti.

2. Obožavam Australiju. Imam nekoliko knjiga, vodiča o toj divnoj zemlji koju ću kad tad posjetiti, naravno, ako financije dopuste.

3. Kao osnovnoškolka i srednjoškolka sam igrala rukomet i odbojku. Ništa spektakularno, ali eto, morala sam se nečim baviti.

4. Obožavam glazbu, dobru glazbu, volim pjevati, dan mi započinje s palenjem radija. U osnovnoj školi sam vrlo uspješno pjevala u školskom zboru, prošla sam sve glasove, od soprana do alta, alt mi najbolje leži. Onoliko koliko volim glazbu, toliko ne volim i ne gledam filmove. Zanimljiva stvar je pak da znam skoro sve glumce koji se pojavljuju u pojedninim filmovima :D

5. Najdraži glazbenik mi je Mike Oldfield. Njegova najdraža stvar mi je Sentinel. Imam sve njegove albume (što orginal, što kopije). Definitivno pravi virtuoz na instrumentima!

6. Muža sam upoznala na internetu :D Evo i dokaza ako neko od vas možda ne vjeruje i misli da nisam normalna. Tada sam živjela u Njemačkoj. "Trpimo se" evo već 5 godina. :D

7. Da, 7 mi je najdraži broj! Čak sam i na dresu (ponekad) nosila ovaj broj, ako ga neka od starijih igračica već nije imala.

8. Ne smatram se nekom vrsnom kuharicom, iako sam u očima mnogih vrhunska, to zaista nije tako. Muž redovno ima neke sitne primjedbice.

9. Obožavam celer! I tjesteninu! I lubenicu! I naranče! I crveni luk! Da, ovo su mi trenutno definitivno najdraže stvari za klopu.

10. Ovisnica sam o Internetu -.-


Eto, to je to! Čak nije uopće bilo tako teško kao što sam mislila da će biti.

Pratim zbilja hrrrpu blogova, pa će mi biti teško odlučiti kome ću nagradu dati, ali eto, moram pa evo popisa:

9. Taya


8 comments:

  1. E, drago mi je da sam saznala nesto o tebi;)))

    ReplyDelete
  2. Hvala na nagradici :) Super mi je čitati ovakve detalje koje nisam znala, a posebno mi je zgodno i zanimljivo ovo kako ste se ti i suprug upoznali :)

    ReplyDelete
  3. Čestitam za nagrado! Pa hvala, da si jo podelila tudi meni :)

    ReplyDelete
  4. čestitam na nagradi :-D
    tvoje činjenice su baš zanimljive - naročito ona o internetskom braku (i moja kolegica je upoznala muža na isti način) :-D
    eto, pa kad netko kaže da je internet zlo :-p
    i na žalost (ili na radost) dijelim ovisnost pod brojem 10 ;-)

    ReplyDelete
  5. Zasluzeno i cestitam.Sad lepo odi muzicu ,pozdravi ga od nas i reci mu da mi nemamo nikakve primedbe na tvoje kuvanje i da bi smo se reado menjale sa njim:))

    ReplyDelete
  6. Aaaj, vidi i mene!
    Ja sam nagradicu već odradila ali ti od srca hvala!
    Naravno, ne moram ni spominjati koja činjenica mi je najzanimljivija! Internet je zaista (skoro pa?) svemoguć!!!

    ReplyDelete
  7. hvala na prosledjenoj nagradici :************* hahaha,ovo pod 4 je kod mene obrnut slucaj nekako,ja naprimer nikad ne slusam muziku ali znam svaku pjesmu napamet :)

    ReplyDelete