Wednesday, October 12, 2011

Mjesec borbe protiv raka dojkeZnam da se sad sigurno pitate što će ovakva tema na food blogu, ali osjećam neku potrebu da drugi također obrate pozornost na ovu temu. Vjerujem kako velika većina vas zna da je listopad mjesec koji je svake godine posvećen borbi protiv raka dojke. Osobno nisam nikada bila bolesna, nadam se da ni neću, ali u bliskoj obitelji   sam doživjela previše slučajeva ove bolesti, između ostalog, majka mi je prije skoro 10 godina i sama oboljela. Sada je, na sreću, sve odlično, bar što se ove zloćudne boleštine tiče. Neću vam pisati što sve možemo pokušati  učiniti da nam se ova zločesta bolest ne dogodi, jer vjerujem da to isto većina vas zna, ali mislim da je dobro barem nakratko promisliti i obratiti pozornost na ovu bolest.

Iskreno, nemam nikakav recept, ali imam nešto drugo, a povezano je sa zaštitnom bojom. Bar na par dana sam  odlučila da ću ovaj mjesec nositi pink lak na noktima, pa sam odlučila pokazati vam svu njegovu raskoš. Lakić sam sama smućkala, jer nemam neki preveliki izbor ovakvih nježnih nijajsi. U drugoj verziji je sa Golden rose pink pucajućim nadlakom.Nastojte i vi bar nečim pink obilježiti ovaj mjesec.


*Ako želite vidjeti još ovakvih beauty postova, slobodno to navedite u komentarima. Ako ne želite, također se izjasnite. Hvala.


7 comments:

 1. Lijepa gesta!
  Draži su mi receptići, ali ako povremeno ubaciš koji beauty post, neću se buniti :)

  ReplyDelete
 2. U potpunsoti se slažem s tobom! A ovaj pink lak je predivan. Dobro si ga smućkala. Čini se da uz mućkanje hrane ide dobro i mućkanje lakova :) Bilo bi super vidjeti još takvih postova :D

  ReplyDelete
 3. Poljubac tvojoj mami i svim ženama koje se bore ili su se borile sa ovom boleštinom. Na primjeru mamine kume sam se uvjerila da pozitivnost, optimizam i hrabrost zaista igraju veliku ulogu. Hvala za post, meni se sviđaju beauty teme, samo naprijed ;)

  ReplyDelete
 4. ovo je tako grozna bolest, ali dobra volje i pozotovne misli čine čuda, tako je barem u slučaju moje svekrve!!

  ReplyDelete
 5. Uvijek treba podizati svijest o ovoj bolesti, nikad ne znaš kome i najmanja sitnica može pomoći bar u nekom pogledu!
  Predivni nokti, ja sam u potrazi za Golden rose lakom...nikako da ga uhvatim!
  Beauty postovi su dobro došli;)

  ReplyDelete
 6. Slažem se sa svime navedenim, treba konstantno podizati svijest o bolesti. Ostavit cu vam jedan informativni link o biljci graviola, koja navodno može biti dobra preventiva, te čak i izliječiti. biljni lijek

  ReplyDelete